the best time with K.A.W.A.N !!!!

bila bosan ,, apa lagi mari la pegi jalan-jalan,,tapi nak jalan ke mana?? haaaa !!! apa kata kite ke  PANGKOR!!! yang pegi waktu ny its dorra,rady,anis,qios & jai :) seronok sangat ,, cume dua hari satu malam :) but kenangan nye !!! uish tak terhingga !!! 
mase ny baru ja sampai jeti lumut :))anis yg kecik,qios and me dorra :)
wah tengok tu !! muka tak sabar2 !! haha ,, yang lagi dua mana?? hah diorang pegi park kereta :)haa!! 
                      ny lagi dua orang !! yang nampak gigi tu namanya radhi,n sebalah dy jai :)
ahahah,,da beli tiket..apa lagi,, masa untuk naik ferry !!! jum kite tengok :)masing2 muke excited :P
                                                                   mamat poyo !!
                                                            alamak silau la pulak :)
                                                              saya tak secantik awak :)
sebok bergambar sedar2 dah sampai :) malam dah pon,,yang seronok dapat tengok matahari terbenam :)
video
hahaha..video lagi tau :) sampai sana kitorang pon amik van untuk pergi ke appartment..DJ appartment tak silap name appartment to.. boley  la tahan ,, rehat kejap.. then kite sambung jalan ,, nak tengok pantai katanya.. uppsss,,terlupa..moh kite makan dulu,, tapi terlupa la nak amik gambar :) hahaha..
lepas jalan2 tengok pantai,, kitorang balik appartment balik and mandi kat swimming pool !! ha ny dia :)
mandi malam2!! sejuk seyh !!
dah puas berendam,, kami pon tido zZzZ... besok bangun pagi2 besiap nak chekout !!tapi belum nak balik lagi !! haaa,,ni gambar kat lobi :) 
terima kasih penyambut tetamu :)
kami sampung perjalanan pergi teluk nipah ! peh best giler,, ni mase sampai kat sana 

video

samapi sane kitorang buat keputusan tuk pusing pulau naik bot and snorkeling !! haa,memang terbaik lah !
hahaha,tengok 2 ! meriah kan ! hahaha
ni  pulak dekat atas bot n mase dah sampai dekat pulau 

muke takut  + excited 


video
mase atas bot !! haha kelam kabut !!
first time :)
bukan main lagi!!!


snorkeling :)

                                                        macam pengambaran filem :) hahaha
video


                                                                 balik time :(
samapi sini je la  perjalanan kami,, ade banyak lagi gambar sebenanya,, hahaah,,tak larat nak masuk semua,, moga2 satu hari nanti kami sampai lagi ke sana :) mungkin dengan kamoo semua juga :) !!!
haa,,ny la pulau pangkor yang sanagt cantik :)

back to TOP

No comments: