encik godang !!!!!

kalau korang singgah kat blog aku ni,, bace ni,,tengok gambar2 ny.. korang rase macam tak de apa2 and tak bermakne pon ENCIK GODANG ni,, tak pe lah.. sebab bagi aku dy BANYAK MAKNE =D

~ENCIK GODANG ~


macam mane nak mula eak?? haha,, mase ni kau teman aku pegi makan roti nan. kat msyed! hahah,, aku dah kempunan sangat nak makan roti nan !! adesss sekarang pon nak makan jugak,, tapi,,tak da siapa dah nak bawak~,~ tetibe rasa rindu ngan kau ! rindu nak gelak kuat2 ngan kau ! rindu nak makan banyak2 ngan kau ! rindu nak main shoot2 kepala dengan kau !! haisya !! nak buat macam mana lagi kan? dah takdir,,tapi tak slah kan nak rindu kenangan?? hahahah,, banyak yang nak dirindukan sebananye.. dengan kau,, aku tak payah nak pura2 apa2 pon,, baik buruk aku semua kau tahu,, semua kau terima,, tapi akhirnya,, kau pon dah mula bosan kan?? =,=' nak buat mcam mana,, memang salah aku,, asik nak dengar cakap aku ja,, cakap kau ,aku tak amek kesah, padan muke aku +,- !! dulu bila aku sakit ade orang amik berat #_# ade orang amik tau ,,sekarang aku tanggung sorang2 je lah,,dah tak de lagi orang nak pakse aku makan ubat :) kau tahu? sejak kite putus ,, aku dah tak pernah pegi JJ lagi,, haha,bukan apa,, terlampau banyak kenagan kat situ ! tak sanggup rasenya !! ahhaah,, gelabah puyuh kan aku??kalau aku pegi msyed ,mesti mamak2 tu pelik kan ?? so baik aku takyah pegi kot,, hahaah.. kau ingat tak dulu,, kite suke karoke lagu awie ngan ella,?? bukan main,, sah2 lah bukan jodoh ella tu dengan awie, apa lagi kite ny kan??  ^-^ dulu bila aku banyak kerja,, and kene stay up samapai 2,3 pagi,, aku tak de rase takut .. sebab kau teman aku,, walau pon cume dalam skype,, hahah,, sekarang ny,, kawan2 aku kena la jd mangsa tuk teman aku,,  @_@ mintak maaf kawan2 ..(sambil buat muka mintak penampar) huhu,, ingat tak waktu aku sakit? kau bawak aku pegi klinik,, and mase turn aku nak masuk bilik dokter,, kau macam nak masuk x nak masuk,, last2 dokter tanye,, suami awak tak nak masuk?? =D wah!wah!wah ! kemain lagi yer !! hahaah,, mama asik tanye je aku,, asal x de kepoh2 nak cite kat kau macam dulu,, da x da papa ke?? tapi aku wat tak tau ja,, haha, belum lagi kot mase nak cerite,,yang tak tahan ! mama nak dtg ipoh nanti ! ade mama suruh bawak kau jumpa mama?? adess aku ye kan je lah !! hahaha,, pandai2 lai kau dora !!:-$ agak2 kau buat apa eak sekarang?? agak2 kau rindu aku tak macam mana aku tengah rindu kau sekarang ny??? humm tuhan je lah tau :) tetibe rase macam nak ,,,, T_T
huhuhu,, dah2 la tu dora,, dah lepas dah benda ny.. KUATKAN SEMANGAT ! KAU BOLEY :)


RINDU NAK TENGOK KAU BUAT MUKE LA BUNCIT !! RINDU NAK DENGAR KAU KETAWA !!AND PALING RINDU NAK DENGAR KAU PANGGIL AKU !! HAAHA

UPPSSS,,SEBALUM NAK PLAY VIDEO NY,, KORANG KNE PG KAT BAWAH SEKALI,KAT MUSICDUMPER 2 AND PAUSE DULU LAGU ADAMMAYA NY,, BARU LAH DENGAR APE YANG AKU DOK BEBEL DALAM VIDEO NY OK ;)

video

aku tau,,macam kelam kelibut je kan nak nyanyi2 bagai ! dalah suara tak sedap :) tapi takpe ,, aku sedia terima kutukan :) sebab aku ikhlas buat ny tuk kau ^_^ walaupon ,,,mungkin,, kau tak tengok pon blog aku !_!

back to TOP

No comments: